We´re back

Torsdag klockan 17 en timme försenade klev vi ut ur planet. Lite lätt trötta gick vi för att hämta upp vårt bagage. Vi hade fem incheckade väskor som alla var fyllda till max. En väska kom, sen den andra, den tredje, den fjärde, men vart var den femte? Den femte väskan med i storts sett alla Hannes kläder. Vi väntade och väntade, men när bandet slutade rulla och luckan stängdes kände vi att det kanske var dags att gå till disken och fråga efter den. Vi lämnade telefonnummer och gick lite uppgivna mot ankomsthallen för att sedan ta bussen till Västerås.

Där stod Hannes föräldrar och några vänner med ballonger, tutor, skyltar, glas med dryck, svenska flaggor, hurrarop och kramar och semlor!

Det var en välkomnande det och vi blev jätteglada

Nu är vi lite lätt inne i Kinatid och vaknar 5 på morgonen, men det är ändå bättre än 2 eller 3.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hi,I'm Jessica!It's great to know that you were back safely!Sweet!Although I cannot view your blog very often(Internet problems or something like that),nor can I understand what you wrote about,it's really nice to appreicate the beautiful pictures you posted.You did a GREAT job!Well done!Perfect!Just wanted to tell you I miss you guys very much.Today is your birthday.Happy Birthday!!!!!

2011-04-02 @ 09:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0