Dagens utflykt

I dag har vi varit på jakt efter importerade varor, speciellt deodorant (som är i princip omöjligt att få tag på). Därför fixade vi en taxi som skjutsade oss till två (2) hypermarkets; Metro och Auchan. Vi började med Metro där avdelningen med elektronik så som datorer/skrivare/telefoner var ganska stort. I matväg fanns det dock inte speciellt mycket som inte finns att få tag på här i stan.

Deodorant: 0
Inköp: Wasa knäckebröd (15.90 RMB st)Efter Metro åkte vi vidare till Auchan som låg i en liten galleria. Auchan hade ett allmänt större utbud av allt och låg närmare centrum vilket resulterade i ett betydligt högre tempo (= fler kunder).

Deodorant: 2 (fanns till och med fem (5) sorter att välja mellan!)
Övrigt: kakor, te m.m. 
Taxin:
Vi var ute mellan kl 13-16 och medan vi var inne på affärerna väntade taxin på oss utanför. Totalt kostade taxituren oss 113 RMB.

Sen på kvällen gick vi till H&M och forsatte surfa på shoppingvågen. Nu har The Garden collection kommit hit, men kände inte riktigt att det var min kopp av te, men det blev en påse.
//LL

Kommentarer
Postat av: Pappan och Mamman

Shopaholics....

:-)

2010-03-28 @ 16:40:56
Postat av: Jennie

Åh, the Garden Collection! jag har försökt få tag på en kavaj ur den, men den är slut överallt :(. Jag får lov att åka hem till er och shoppa ;)

2010-03-29 @ 06:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0