Frukost

I Kina är det mer vanligt att man äter soppor, nudlar, stekt ris, ångade bullar m.m.  än fil med flingor och smörgås till frukost. Detta leder ju då till att mycket av det som vi är vana vid från det svenska frukostbordet antingen inte finns eller så är det dyrare på grund av att det är importerade varor. Idag lyxade jag till det med flingor som jag hittade i skåpet. De inhandlades av våra besökare som var här.


som vanligt var det paket i paket. Tycker man det är svårt att dosera är det perfekt att bo här.

Vi köper oftast inte de importerade varorna, mycket på grund av att de oftast är ganska mycket dyrare. En sak som vi dock valt att "lyxa" med är smöret till mackan. 



För ett litet paket ger vi nästan 40 RMB, men det är det värt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0