Cold stone

Lunchen i Shanghai var mycket trevlig. God mat och trevlig sällskap. Vi åt på en restaurang som ligger i Super brand mall:  Din Tai Fung .

Efter lunchen skildes vi åt och vi gick några trappor ner i gallerian och festade loss på lite efterrätt.



Cold stone väljer man bland ett tiotal glassorter. När man valt sin sort och storlek på bägaren får man följa med längs disken där "kocken" slänger ner glassen på något om ser ut som en stor spisplatta. Där "wookar" dem glassen och blandar ner tillbehören som man väljer (bild nr 2). Resultatet blir en enda god sörja. Jag blev så till mig att jag av farten valde cheesecake som glassort och snickers + jordgubbar som tillbehör + chokladdoppad rånbägare. Hannes och "kocken" missförstod varandra så han fick bara glass...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0