Mellanboende

Då har vi "flyttat" till vårt mellanboende innan vi drar till Kina. Har haft en ganska intensiv vecka hittills, men har haft en hyfsat lugn dag idag.

Tömde lägenheten igår, vilket gick ganska fort. Ungefär sju (7) timmar tog det inklusive lunch. Jag var med fram till halvlek ungefär och kände hur på ett ganska fånigt sätt blev imponerad av hur fort de kunde vika ihop kartongerna (ca fem (5) sek). Vilket jag såklart påpekade, svaret blev att de hade vikt några kartonger i sina dar. Då allt är packat har vi nu bara det vi har i resväskorna för ett tag framöver. Vi skickade 2 m3 med flygfrakten och det finns risk att den blir kvar i tullen i upp till 10 dagar. Allt ska gås igenom, alla böcker, skivor m.m. så att det inte innehåller något för Kina skadligt material. I och med att vi inte kommer ner till lägenheten förrän nästa tisdag eftermiddag så hoppas vi på att slippa vänta allt för länge där nere på att grejerna ska komma fram.

Idag städades lägenheten och diskbänken har nog aldrig varit så blank förrut. Kändes lite konstigt att titta in i en tom lägenhet. Att vi inte kommer att bo där något mer.


//LL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0