Era

Igår var vi alltså på ERA-Intersection of time. Vi kom i god tid och hittade efter lite problem till våra platser. 15 minuter in i showen, kommer en av de som jobbar där släpandes på två stycken som var sena och som så klart hade våra platser. Vi hade satt oss på fel... Hopp, bara att ta sig upp och störa de som satt bredvid oss (lokalen var som en miniatyr av globen), vi satt naturligtvis i mitten av vår rad. Tjejen som jobbade där tänkte ta oss till våra platser, men för att slippa störa de som satt vid våran rad beslöt vi oss för att ta närmsta lediga platser.

Showen var bra och innehöll det mesta;
- Cyklar
- Motorcyklar
- Ljus
- Trampoliner
- Trapetser
- Studsmattor
- Hopp genom ringar
- Balans till tusen
- Kast med stor och liten mingvas
- Människor som verkade vara gjorda av gummi
- Konster uppe i luften, i sådana där "gardiner" som hänger ner
- Mänskliga pyramider osv osv.

På konserten som hölls för Viktoria och Daniel var det ett inslag med ett kinesiskt nummer och det var lite lika inslag på showen igår; gummimänniskor med en otrolig kroppskontroll. Vid ett nummer ville Hannes knappt titta. I det numret var det ett par som var uppe i luften och tjejen hängde bland annat i knävecket på killens fot utan att hålla i sig, medan killen höll sig fast i ett tygstycke med en arm (utan säkerhetslinor!). 

Något som också var roligt var publikens reaktionen på de olika numrena. Det gick ständiga "åååhhh" och "oooooooh" genom publiken och applåderna lät inte vänta på sig. Ibland var det nästan roligare än själva numren på scen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0