Att ta seden dit man kommer

Då har vi njutit av vår första egenlagade måltid i Wuxi.




Såklart äter vi med pinnar


Vill man tillaga denna fantastiska rätt kan man följa nedanstående recept

Fusilli med gorgonzola- och svampsås

Kokbokens version:

Fusilli

Olivolja

Champinjoner

Vitlök

Vispgrädde

Gorgonzola

Salt

Peppar

Persilja

 

Vår version

Fusilli

Olivolja

Champinjoner De vi köpte var mögliga

Vitlök

Vispgrädde Mjölk

Gorgonzola Cheddar sandwich slices

Salt

Peppar

Persilja

 

Smaklig spis!

 

/LL


Kommentarer
Postat av: Annso

Säger bara en sak.. B L Ä!

2010-03-08 @ 21:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0